Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 454.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min
Houmous de chou-fleur
35 Min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1sa 25 dk
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min