Urządzenia i Akcesoria
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Sahne100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Garam Masala1 geh. TL
-
Curry1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 geh. TL
-
Rahmspinat, TK in Pellets, nicht aufgetaut300 g
-
Kichererbsen, aus der Dose abgetropft530 g
-
Cherry-Tomaten250 g
-
Feta grob zerbröselt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
973 mg
Białko
14 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Locro Argentino
30 min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Chili con Couscous
45 min
Blumenkohl Tikka Masala
35 min
Veganes Süßkartoffel-Grünkern-Chili
30 min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 min
Gemüse-Chili
35 min
Kichererbsen-Kokos-Curry
45 min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min