Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Tomato Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
75.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min