
Urządzenia i Akcesoria
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Black Olive Sauce
-
pitted black olives200 g
-
fresh parsley leaves only40 g
-
garlic cloves2
-
pickled capers drained40 g
-
lemon juice10 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
salt2 pinches
Creamed Lettuce Soup and Steamed Broccoli
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
broccoli cut in florets (5 cm)600 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3 cm)150 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
water600 g
-
lamb's lettuce200 g
-
double cream80 g
-
sugar1 pinch
-
lemon juice½ tsp
-
Worcestershire sauce¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
6 g