
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs blancs et jaunes séparés
- 100 g de sucre en poudre et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 1 gousse de vanille fendue et grattée
- 1 c. à café de jus de citron
- 500 g de fromage blanc nature 30% m.g.
- 100 g de fécule de maïs type Maïzena®
- beurre pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 431 kcal / 1806 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 37 g