Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 125 g de sucre de canne
- 125 g de farine de blé
- 250 g de confiture de framboises
- 125 g de framboises fraîches
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Bonbons chocolat viennois
50min
Napolitain
4h 20min
Religieuse au café
4h 40min
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16h 30min
Spritz au chocolat
50min
Macarons à la vanille
3 Std.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3 godz. 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Choux à la crème
1h 5min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.