Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis de fruits rouges
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
-
300
g de fruits rouges frais variés
lub 300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1 godz.
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Cheesecakes en verrine
3u. 5min
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.