Crème fouettée au coulis de fruits rouges
TM6 TM5 TM31

Crème fouettée au coulis de fruits rouges

4.6 (59 ocen)

Składniki

Le coulis de fruits rouges

  • 100 g d'eau
  • 70 g de sucre en poudre
  • 300 g de fruits rouges frais variés
    lub 300 g de fruits rouges surgelés variés

La crème fouettée

  • 50 g de sucre en poudre
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
  • 100 g de mascarpone, très froid
  • 1 gousse de vanille (les graines seulement)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1370 kJ / 328 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy