Fregola con le seppie
TM5

Fregola con le seppie

4.7 (141 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
  • 130 g di vino bianco secco
  • 250 g di fregola integrale
  • 500 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1872 kJ / 447.5 kcal
Białko
33.4 g
Węglowodany
48.4 g
Tłuszcz
9.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
2.7 g
Sód
0.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy