Sogliola al vapore con insalata russa
TM5 TM6

Sogliola al vapore con insalata russa

4.2 (36 ocen)

Składniki

  • 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
  • 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
  • 150 g di piselli surgelati
  • farina tipo 00 q.b.
  • 4 filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
    lub 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 5 g di burro
  • 500 g di acqua
  • 150 g di maionese
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2121 kJ / 507 kcal
Białko
38.7 g
Węglowodany
18.1 g
Tłuszcz
30.7 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy