Fagiolini in gremolada

Fagiolini in gremolada

4.3 92 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
    30 g di pecorino Romano, a pezzi
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 450 g di acqua
  • 450 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 cucchiai di pinoli, tostati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 127 kcal / 531 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...