Urządzenia i Akcesoria
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Avocado cream
-
avocado flesh only, cut into pieces200 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (2 cm)1
-
lemon juice20 g
-
crème fraîche100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Salmon
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices, pips removed1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.5 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
2559.3 kJ /
609.4 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30 min
Cod with citrus butter
40 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Mushroom tart
50 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min