![Sous vide salmon with avocado cream (TM5) Sous vide salmon with avocado cream (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f8e67a2-829d-4dd5-9237-a2c5272d4d30/Derivates/72d97ea6-5340-444e-9ebe-eba752974670.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 234.5 mg
Alternatywne przepisy
Pork and chicken terrine
3h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1ωρ. 15 λεπτ.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Hearty seafood chowder
1 Std.