![Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda) Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dd801331-08a3-41dc-bcf6-13f2a530c463/Derivates/ea9a5215-5eee-4c55-8286-1d4beb924d6c.jpg)
Wersje kompatybilne
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 44.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1304.7 mg
Alternatywne przepisy
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min