Urządzenia i Akcesoria
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Peking-style duck
-
duck breasts, skin on trimmed of excess fat and sinew2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3 - 4
-
fresh coriander stalks only8 sprigs
-
Chinese five spice¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
star anise1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Plum sauce
-
fresh plums cut into quarters2
-
honey60 g
-
star anise2
-
Chinese five spice¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water50 g
Pancakes
-
eggs3
-
warm water200 g
-
tapioca starch90 g
-
sesame oil1 tsp
-
coconut flour2 tbsp
-
coconut oil for frying
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices6 - 8
-
Lebanese cucumber cut into batons1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.5 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1995.5 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Spiced nuts
45 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min