Urządzenia i Akcesoria
Palets solognots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
45 pièces
Składniki
-
160 g de raisins secs
-
3 c. à soupe de rhum ambré
-
180 g de beurre demi-sel mou
-
150 g de sucre en poudre
-
4 œufs
-
280 g de farine de blé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
42.9 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
351.4 kJ /
83.7 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Cookies rhum-raisins
25 min
Papet jurassien
2 godz. 45 min
Cobbler aux pommes
1 godz. 40 min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Les longués de Montpellier
1 godz.
Biscuits croustillants aux noisettes
30 min
Cookies à l'orange confite
35 min
Fouace
3 godz. 15 min
Crousti-moelleux aux pommes
1 godz.