Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 jitomates (aprox. 200 g c/u)
- 1 diente de ajo, pelado
- 3 ramitas de menta fresca, solamente las hojas
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de calabacita, en cubos (1-2 cm)
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 100 g de atún enlatado en aceite, escurrido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 179 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado para taquear
25 Min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 Min
Aguacates rellenos de atún
20 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 Min
Aguacates rellenos de atún
10 min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30 Min
Pollo balsámico con salteado verduras
30 Min
Tacos de lechuga con pollo
30 Min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 Min
Huevos cazuela
30 Min