Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 jitomates (aprox. 200 g c/u)
- 1 diente de ajo, pelado
- 3 ramitas de menta fresca, solamente las hojas
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de calabacita, en cubos (1-2 cm)
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 100 g de atún enlatado en aceite, escurrido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 179 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette de claras con espinacas y champiñones
50min
Omelette ligero de claras con verduras
30min
Aguacates rellenos de atún
20min
Cups de col con pollo
25min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Omelette de ensalada griega
35min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1h
Ensalada Niçoise
1h
Atún con salsa Vierge
50min
Alambre de pescado
35min