Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de filete de res, cortado en tiras de 6 mm
- 15 g de fécula de maíz
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 30 g de aceite vegetal
- 15 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de echalot
- 1 chile de árbol fresco, rojo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdas de pasta de chile rojo, nam prik pao (vea la receta)
- 2 pimientos rojos, sin tallos ni semillas, cortados en tiras
- 15 g de hojas de albahaca fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 5118 kJ / 1218 kcal
- Białko
- 156 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pollo teriyaki
30 Min
Pollo Cantones con vegetales
35 Min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Albóndigas cremosas
40 Min
Pollo kung pao
45 Min
Jugo de carne al chipotle
55min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Salsa cremosa de perejil
35 Min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1 Std. 20 Min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pollo balsámico con salteado verduras
30 Min