
Urządzenia i Akcesoria
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie abgezupft½ Bund
-
Wasser1500 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen2 ¾ TL
-
Spitzpaprika, rot in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen3
-
Walnusshälften80 g
-
Penne500 g
-
Olivenöl20 g
-
Biber Salçası (Paprikamark)2 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Paprika rosenscharf¼ TL
-
Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
637 kcal /
2668 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
93 g
Błonnik
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy