Urządzenia i Akcesoria
Veganer Nudelsalat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
10 Portionen
Składniki
-
Farfalle vegan500 g
-
Öl neutral270 g
-
Sojadrink ungesüßt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agavendicksaft1 TL
-
Senf vegan30 g
-
süßer Senf vegan30 g
-
gemischte Kräuter, tiefgefroren3 EL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Brokkoliröschen200 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft1 Dose
-
Tomaten geviertelt, entkernt2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
2002 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegane Eierspeise
10min
Vegane Bolognese
50min
Veganer Marmorkuchen
1h 20min
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40min
Vegane Donauwellen
4h 15min
Vegane Chocolate Chip Cookies
40min
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4h 30min
Vegane Blaubeer-Cheesecake-Muffins
1h 10min
Vegane Lasagne
1h 50min
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes Rührei
30min