Tagliatelle mit Bohnenpesto

Tagliatelle mit Bohnenpesto

4.2 113 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen

Składniki

  • Tagliatelle
    600 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    ¼ TL
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Pinienkerne, geröstet und etwas mehr zum Bestreuen
    50 g
  • Knoblauchzehe klein
    1
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Dicke Bohnen, aus der Konserve abgetropft
    150 g
  • Olivenöl
    100 g
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 21 g
Kalorie 2699 kJ / 644 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...