Tagliatelle mit Bohnenpesto
TM5 TM6

Tagliatelle mit Bohnenpesto

4.3 (88 ocen)

Składniki

  • 600 g Tagliatelle
  • ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 50 g Pinienkerne, geröstet, und etwas mehr zum Bestreuen
  • 1 Knoblauchzehe, klein
  • 6 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 150 g Dicke Bohnen, aus der Konserve, abgetropft
  • 100 g Olivenöl
  • ¼ TL Cayenne-Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2699 kJ / 644 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy