Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g Babyspinat, frisch
lub 150 g Blattspinat, frisch - 300 g Milch
- 2 Eier
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 260 g Weizenmehl Type 1050
- ¾ TL Salz
- 120 g Möhren, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Schmand
- 250 g Quark
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- neutrales Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 630 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1 godz.
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Kartoffelpizza
1h 10min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 godz. 15 min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45 min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45min
Möhren-Quiches
1h 10min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1 godz.
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1h 10min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30min