Rôti de porc farci à la pistache

Rôti de porc farci à la pistache

4.7 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 70 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 4 feuilles de basilic frais
  • 50 g de roquette
  • 30 g d'huile d'olive et 2 c. à café pour la cuisson
  • 100 g de parmesan coupé en cubes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 rôti de porc, dans le filet (1,2 kg), ouvert en portefeuille par le boucher
  • 4 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1617 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...