Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait de riz
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 c. à café d'agar-agar
- 40 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de purée de noisette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 998 kJ / 238 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat sans lactose
12h
Riz au lait
1sa
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Breizh bowl
13hod.
Crèmes au chocolat light
1h 25min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10 Min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Riz au lait de riz
35 dk
Yaourt nature
14h