Risotto al tartufo
TM6 TM5 TM31

Risotto al tartufo

4.0 (20 ocen)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1397.3 kJ / 334 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
32.7 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
0.6 g
Sód
375 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy