
Urządzenia i Akcesoria
Pesto di prezzemolo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)80 g
-
di nocciole sgusciate30 g
-
spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima¼
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate80 g
-
di olio extravergine di oliva130 g
-
di pepe bianco macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
1681 kcal /
7033.2 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
168.2 g
Węglowodany
12.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
34.6 g
Sód
1148.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pesti
5 Przepisów
Włochy
Włochy