Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole sgusciate
- ¼ spicchio di aglio senz'anima (opcjonalnie)
- 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7075 kJ / 1691 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 172 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto light basilico e noci
10 min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Pesto di mandorle e menta
20 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Pesto di mandorle
10 min
Crema ai funghi e semi di girasole
30min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Bevanda di riso e limone
10u. 30min
Salsa pomodoro e feta
10 min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min