Pesto di prezzemolo

Pesto di prezzemolo

4.8 77 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di nocciole sgusciate
    30 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima
    ¼
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    130 g
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 1681 kcal / 7033.2 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 168.2 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 34.6 g
Sód 1148.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...