Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Flan al salmone affumicato
45 Min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Bignè con tre mousse
2h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min