Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 194 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Flan al salmone affumicato
45min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.