Zuppa di verdure

Zuppa di verdure

4.0 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a metà
  • 50 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 50 g di carota pelate e a pezzi (3 cm)
  • 50 g di foglie di cavolo verza a pezzi (3 cm)
  • 50 g di sedano rapa pelato e a pezzi (3 cm)
  • 50 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
  • 15 g di burro
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 50 kcal / 208 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...