Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di latte
- 40 g di pane bianco a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8120 kJ / 1941 kcal
- Białko
- 50.7 g
- Węglowodany
- 37.6 g
- Tłuszcz
- 177.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 2175.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di pistacchi e speck
20 min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto alla siciliana
15 Min
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di nocciole
10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto alla trapanese
20 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto rosso
15 Min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min