Risotto alla parmigiana (6 porzioni)

Risotto alla parmigiana (6 porzioni)

4.3 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    80 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    60 g
  • di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
    480 g
  • di vino bianco
    90 g
  • di acqua
    1200 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 412 kcal / 1723 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 64.7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...