Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
TM6 TM5

Risotto alla parmigiana (6 porzioni)

4.3 (27 ocen)

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 60 g di burro
  • 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
  • 90 g di vino bianco
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1723 kJ / 412 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy