Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
lub 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1680 kJ / 521 kcal
- Białko
- 43.7 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1hod. 10min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1 godz. 15 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Fagioli alla contadina
35 Min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
50 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min