Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci

Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci

4.8 11 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olio di oliva
    120 g
  • di patate novelle
    400 g
  • uova
    4
  • di foglie di cavolo verza
    220 g
    220 g di cime di rapa
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
    1000 g
  • di ceci bianchi in scatola scolati
    400 g
  • spicchi di aglio
    3

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 521 kcal / 1680 kJ
Białko 43.7 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 24.3 g
Błonnik 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...