Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité
- ½ gousse de vanille
- 700 g de sucre à confiture
- 1000 g de pastèque, coupée en morceaux et épépinée
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3284.2 kJ / 770.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 191 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Confiture melon-anis
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de clémentines
50 dk
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 Min
Confiture de cerises
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1sa 50 dk
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6h
Confiture d'abricots
6h