Urządzenia i Akcesoria
Confiture de pastèque
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 bocaux
Składniki
-
1 citron jaune non traité
-
½ gousse de vanille
-
700 g de sucre à confiture
-
1000 g de pastèque coupée en morceaux et épépinée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
1.5 g
Kalorie
3284.2 kJ /
770.8 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
191 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture melon-anis
6 godz.
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture concombre-vanille
20 min
Confiture courge-orange
6 godz.
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.