Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2773 kJ / 666 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta mit Tintenfisch
40 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min