Urządzenia i Akcesoria
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
Mexikanische Salsa
-
½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkerntJalapeño Chili nach Wunsch entkernt½
-
Koriander abgezupft3 Stängel
-
rote Zwiebel½
-
Tomaten geviertelt250 g
-
Limettensaft15 g
-
Salz½ TL
Frutti di Mare
-
Wasser1500 g
-
Salz1 TL
-
Meeresfrüchte TK400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
440 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Marinierter Fisch
24 godz.
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Pulpo
2 godz.
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Gambas Piri-Piri
25 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min