Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
lub ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1 Std. 40 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Pulpo
2 Std.
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 min