
Urządzenia i Akcesoria
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen
Składniki
-
Wasser1600 g
-
Zitronensaft10 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Pfeffer zum Würzen
-
Meerrettich, aus dem Glas, gerieben1 TL
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 125 g)2
-
Rote Bete, gegart gegart200 g
-
Apfel100 g
-
Dill3 Stängel
-
Fleur de Sel
-
Pfeffer aus der Mühle
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
333 kcal /
1394 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die perfekte Welle
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy