Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio

Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio

4.2 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1600 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer zum Würzen
  • Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
    1 TL
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 125 g)
    2
  • Rote Bete, gegart gegart
    200 g
  • Apfel
    100 g
    100 g Mango
  • Dill
    3 Stängel
  • Fleur de Sel
  • Pfeffer aus der Mühle

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 333 kcal / 1394 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...