Kaninchen alla Liguria

Kaninchen alla Liguria

4.1 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Kaninchenfleisch, in Stücken (2-3 cm)
    700 g
  • Wasser für das Kaninchenfleisch
  • Salz und etwas mehr für das Kaninchenfleisch
    ½ TL
  • Weißweinessig
    3 EL
  • Öl
    40 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Zwiebel in Ringen
    1
  • Lorbeerblätter
    2
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige
  • Basilikumblätter, frisch
    5
  • Gewürznelken
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Staudensellerie in Stücken
    50 g
  • Möhren in Stücken
    70 g
  • grüne Paprika in Stücken
    100 g
  • Schinkenspeckwürfel
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    ½ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 41 g
Kalorie 1535 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...