Kalbsleber venezianisch

Kalbsleber venezianisch

4.7 70 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    10 g
  • glatte Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Salbei abgezupft
    3 Stängel
  • Butter
    80 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln geviertelt
    350 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Weißwein
    100 g
  • Kalbsleber am Stück, ohne Haut
    500 g
  • Milch
    600 g
  • Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten
    1
  • Polenta (Maisgrieß)
    100 g
  • Mehl
    40 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Muskat, frisch gerieben
    3 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 2404 kJ / 573 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...