Urządzenia i Akcesoria
Kalbsleber venezianisch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken10 g
-
glatte Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Salbei abgezupft3 Stängel
-
Butter80 g
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln geviertelt350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Weißwein100 g
-
Kalbsleber am Stück, ohne Haut500 g
-
Milch600 g
-
Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten1
-
Polenta (Maisgrieß)100 g
-
Mehl40 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Muskat, frisch gerieben3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
2404 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Coq au vin
2 godz.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Ossobuco
1 godz. 20 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Tintenfischsauce
40 min
Chowder
45 min
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Andalusische Fischsuppe
50 min