Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat

Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat

4.3 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Zitrone, unbehandelt
    1
  • Dijon-Senf
    1 ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Dill
    2 ½ TL
  • Wasser
    1440 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 150 g)
    4
  • Butter kalt
    10 g
  • Fenchel halbiert
    300 - 400 g
  • rote Zwiebel (60 g), halbiert
    1
  • Apfel geviertelt
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 431 kcal / 1803 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...