Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Białko
- 77 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 228 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide médaillons de veau
1sa 55 dk
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Caramel de base
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 godz. 20 min
Sous-vide filets de poulet
1sa 55 dk