Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le yaourt à la grecque
- 200 g de yaourt nature
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 800 g de lait entier
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
Les cerneaux de noix au miel
- 75 g de cerneaux de noix
- 250 g de miel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt nature au Varoma
12h
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Yaourt à la grecque miel et noix
12sa 20 dk
Yaourt à la vanille
12sa 20 dk
Yaourt aux fruits rouges
12sa 20 dk
Yaourt pomme-myrtille
12sa 40 dk
Yaourt au lait concentré et à la mangue
8 Std. 15 Min
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12sa 25 dk
Yaourt à la myrtille
13h
Yaourts au miel et aux noix
18 godz. 45 min
Yaourt à la noix de coco
12h 15min
Yaourt au lait de brebis
13h 10 min