Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min