Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Faire sauter 400 g de pommes
15 Min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caramel liquide
25min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2hod. 10min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Foie gras sous-vide
72h