Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

4.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • filets de poisson gras, avec ou sans peau type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
    4
  • d'eau
    1450 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 303 kcal / 1268 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 90 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...