Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika

Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
  • 10 g d'eau
  • 2 traits de sauce au piment, type Tabasco® (opcjonalnie)
  • 130 g de beurre
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
    1 c. à café de paprika
  • 4 jaunes d'œufs
  • ½ - 1 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1659 kcal / 6954 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 173 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 82 g
Sód 1616 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...