Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches vertes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
300 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
70 g d'épinards frais
-
2 œufs (53-63 g chacun)
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525.8 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1546.8 kJ /
367.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain au chocolat
24 godz.
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Pâtes fraîches sans oeufs
1 godz. 35 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 godz. 35 min
Pâte feuilletée maison
1 godz.
Gnocchis de patate douce
40 min
Ketchup maison
35 min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Gnocchis
45 min