Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches vertes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
300 g de farine de blé et un peu pour fariner
-
70 g d'épinards frais
-
2 œufs (53-63 g chacun)
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
525.8 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1546.8 kJ /
367.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Pan bagnat végétal
1 godz. 30 min
Ricotta
16 godz. 15 min
Pâtes fraîches jaunes
1 godz.
Pâtes fraîches rouges
1 godz.
Pâtes fraîches
1 godz.
Raviolis de crevettes
40 min
Gnocchis
45 min
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1 godz. 20 min
Beignets de crevettes
35 min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 min