Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 59.3 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 525.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches farcies au porc et aux poireaux
3h 30min
Baozi au sésame noir
2 godz. 20 min
Pâtes fraîches rouges
1 Std.
Beurres composés
10 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Petits pains vapeur farcis au poulet et aux épinards
3h 30min
Pâtes fraîches au basilic
40min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 Std. 40 Min
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min
Chou farci à la sauce tomate
1 Std. 45 Min
Ravioli maison
2 godz. 15 min