Urządzenia i Akcesoria
Liquid beef stock
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1320 g
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
brown onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
beef meat and short bones (see Tips)400 - 500 g
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1320 g
Sód
2385.2 mg
Białko
100.8 g
Kalorie
3354 kJ /
801.6 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Roasted Garlic
15 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Beef liquid stock (TM5)
3 godz. 25 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Strawberry and pear pudding
Brak ocen
Almond milk
1 godz. 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min