Urządzenia i Akcesoria
Green mussels in wine and garlic sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
779 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1980 kJ /
473.2 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 h 10 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Japanese Ramen
1 h 40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
No ratings
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 h 15 min
Douhua (soybean curd)
10 h 25 min
Beef stock paste
3 h
Oxtail stew with butter bean mash
4 h
Pork Adobo
55 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 h