Urządzenia i Akcesoria
Green mussels in wine and garlic sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
779 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1980 kJ /
473.2 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Beef stock paste
3 godz.
Mantao
1 godz.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min