Urządzenia i Akcesoria
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Peruvian roast chicken
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
garlic cloves4
-
salt1 tbsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin1 tbsp
-
dried oregano2 tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 tsp
-
whole uncooked chicken1200 - 1400 g
Green sauce
-
fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds65 g
-
fresh jalapeño chillies cut into halves and deseeded1 - 2
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground cumin1 tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)1 tsp
-
mayonnaise (see Tips)120 g
Avocado salad
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
continental cucumber cut into pieces (1.5 cm)1
-
avocado flesh only, cut into pieces (1.5 cm)1
-
red onion cut into slices½
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2785.2 mg
Białko
100.1 g
Kalorie
4816.6 kJ /
1146.8 kcal
Tłuszcz
77.8 g
Błonnik
12.7 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1 godz. 30 min
Tandoori chicken
45 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Turmeric lime chicken skewers
1 godz. 30 min