Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 70 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Nessuna valutazione
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min