Urządzenia i Akcesoria
Turmeric and ginger-infused chicken broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
raw chicken carcass (see Tips)1
-
water1200 g
-
piece fresh ginger unpeeled and cut into slices4 cm
-
piece fresh turmeric unpeeled and cut into slices4 - 6 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
390.2 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1258.6 kJ /
300.8 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Cooking White Rice
25 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
No fail mash potato
20 min
Brown rice
50 min