![Sous vide asparagus with poached eggs (TM5) Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B42349-409B-4E3D-8259-1C98AC9395DC/Derivates/a8de0c2d-08be-4ded-b5ee-5289b82ccd11.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 125.7 mg
Alternatywne przepisy
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2ч. 20 мин.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2ч. 20 мин.
Mushroom cappuccino
25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2ч. 20 мин.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2ч. 20 мин.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min