Urządzenia i Akcesoria
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
125.7 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3hod. 40min.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Caramelised onions (400-500 g)
25min.
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min.
Steamed prawns or scallops
20min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2hod.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.