Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 683.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40min
Cuisson du riz basmati
35min
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1h 50min
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1h 35min
Cuire du riz long complet
55min
Sauce hollandaise
15 Min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Papillote d'églefin sauce satay
40min
Crevettes sautées au porto
30 Min