Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Białko
- 36.5 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 683.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz long blanc
35min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Ravioli aux champignons et à la courge
1 Std. 30 Min
Cuisson du riz basmati
35min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Gambas au romarin
40min