Wersje kompatybilne
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 57.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1135 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Porc au caramel
45min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Tourte au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Bœuf Stroganoff
1h
Porc aux légumes à la Chinoise
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Foie gras sous-vide
72h
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min