
Urządzenia i Akcesoria
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 portions
Składniki
La sauce aigre-douce à la cerise
-
60 g de sucre en poudre
-
60 g de vinaigre de vin rouge
-
300 g de cerises fraîches ou surgelées
-
200 g de fond de veau
Le magret
-
1800 g d'eau
-
1 magret de canard avec la peau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
687 kcal /
2887 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
57.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
1135 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja