Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)

4.6 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 portions

Składniki

La sauce aigre-douce à la cerise
  • 60 g de sucre en poudre
  • 60 g de vinaigre de vin rouge
  • 300 g de cerises fraîches ou surgelées
  • 200 g de fond de veau
Le magret
  • 1800 g d'eau
  • 1 magret de canard avec la peau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 687 kcal / 2887 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 57.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 1135 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...