Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de colza
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de moutarde
- 1 orange non traitée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7811 kJ / 1899 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 208 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 847 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Côtelettes d'agneau à la crème
3h
Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)
3h 20min
Sandre en croûte de café
30min
Sauce au floc rouge et chocolat
1h 10min
Ananas fraise melba
30min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1u.
Spitzbuben (métrique)
1u.
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30 min
Mélange pour marinade de viande
5 Min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15min
Sorbet framboise-girofle
12h